springsteen.net

springsteen.net

Blood Brothers

springsteen.net is the website for the Norwegian "fanclub" blood brothers. This page is not in any way officially connected to springsteen, his managementet, or his record company.

LONDON CALLING - LIVE IN HYDE PARK

Working On A Dream Tour 2009Posted by springsteen.net Tue, April 20, 2010 21:17:37

Bruce Springsteen & The E Street Band's 'London Calling: Live In Hyde Park' concert film on one Blu-Ray disc and as a two DVD set.

Release 21. juni 2010:

Redigert info pr. 02-05-10:

1. London Calling
2. Badlands
3. Night
4. She's The One
5. Outlaw Pete
6. Out In The Street
7. Working On A Dream
8. Seeds
9. Johnny 99
10. Youngstown
11. Good Lovin'
12. Bobby Jean
13. Trapped
14. No Surrender
15. Waiting On A Sunny Day
16. The Promised Land
17. Racing In The Street
18. Radio Nowhere
19. Lonesome Day
20. The Rising
21. Born To Run
22. Rosalita (Come Out Tonight)
23. Hard Times (Come Again No More)
24. Jungleland
25. American Land
26. Glory Days
27. Dancing In The Dark
28. Music under end credit sequence: Raise Your Hand

Bonus låter:
The River: Glastonbury Festival, 27. juni 2009
Wrecking Ball: Giants Stadium, 2009

Se min kommentar om denne utgivelsen nedenfor og la debatten gå!
- Trykk på kommentar -

21. juni kommer DVD-en fra fjorårets Working on A Dream Tour.
Utgivelsen inneholder 27 låter fra konserten i Hyde Park i London 28. juni 2009.
Det også med to bonus låter på denne utgivelsen. Disse er "The River" fra Glastonbury den 27. juni og musikkvideoen "Wrecking Ball" fra Giants Stadium.

Utgivelsen kommer som enkel Blu-Ray disc og en dobbel DVD.
Hele konsertopptaket varer i hele 172 minutter og er filmet i full HD.

Les hele pressemeldingen og få mer informasjon!

Seks av konsertens låter ble sendt direkte på TV dagen konserten gikk i fjor, og her er London Calling, Jungleland, Born To Run og Rosalita som har vært kringkastet.(Redigeringen av bildene på den offisielle dvd-en kan imidlertid bli noe annerledes.)

London Calling:

Jungleland:

Born To Run:


Denne får vi nå, likevel se!


  • Comments(13)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by springsteen.net Mon, May 03, 2010 21:52:20

Sceneriggen på Hyde Park var forskjellig fra Springsteens egen utendørsscenerigg og det var ingen videovegg i bakkant for visning av montasjer og livebilder. Jeg skulle gjerne sett at vi fikk en film som dokumenter effekten av denne, men på en festival så blir scenen stort sett lik for alle, så det får vi leve med.

Jeg var på to av de fem konsertene på Giants Stadium i høst og det gjorde seg skikkelig med storskjermen i bakgrunn. I tillegg hadde de montert ekstra skjermer oppe i front på scenehuset for å på en måte toppe det skikkelig på hjemmebane i New Jersey! På slutten av konsertene var det fyrverkeri, så det ble på en måte lagt opp til at de konsertene var ekstra spesielle.

Posted by Anders Hovde Mon, May 03, 2010 19:17:46

Er nok ganske enig med deg skjønnner du. Skjønner ikke alltid de forskjellige valgene som gjøres. Hva med lys og videomontasjer som virkelig ble bra utover i turneen. Var dette med i Hyde Park?

Blir Bluray, hjemmetlaget burger og iskald Bud første kveld etter innkjøp........

Posted by springsteen.net Mon, May 03, 2010 16:23:39

He-he, ja, det blir vel fort noe ensidig! Det skal jeg være den første til å innrømme. Men når Bruce betyr så mye for meg, forbeholder jeg meg retten til å ikke alltid være overentusiastisk og bare begeistrert i valgene som gjøres.
Jeg har verken sagt at lyden eller konserten i seg selv er dårlig, men det var stemmen hans den kvelden som trekker dette ned. Du kan jo selv se igjennom de fire videoklippene som er lagt ut her. Hvis du har hørt litt for mye på Bruce slik jeg har gjort, kan høre du på Born To Run og Rosalita at stemmen "sprekker" noen steder og at stemmen virker litt sliten den dagen. Det er en god del andre sanger fra konserten hvor dette kommer tydelig frem.

Hvorfor de har valgt å gå for denne får vi kanskje aldri noen god forklaring på. Men (og, ja her blir det litt negativt igjen) - de får en del gratis ved bare å gi ut denne siden noen av sangene konsertdagen ble kringkastet på TV og det da var satt inn ekstra resusser til å redigere seg gjennom denne. Det er tredje gang på 10 år at de slipper live DVD hvor deler av konserten i forkant har blitt vist på TV.

Jeg må legge til at jeg gleder med til denne saken kommer da! Skal kjøpe den på Blu-ray!

Posted by Anders Hovde Mon, May 03, 2010 15:12:33

Tvilsomt Ok. Men hvorfor blir de da ikke vudert som gode nok? Har sikkert svar på det også du tipper jeg. Virker jo veldig dumt å gi ut en dårlig konsert, med dårlig lyd og en hås hovedperson. Virker veldig snevert når du kun drar frem negative ting. En fanside bør iallefall klare å se ting fra flrer sider. Ensidig arrgumentasjon er trist å lese.

Posted by springsteen.net Mon, May 03, 2010 09:51:37

Videoproduksjonen til enhver Bruce konsert er i seg selv bra nok til å tåle en DVD-utgivelse. Alt blir filmet i full HD-kvalitet, og fra tidligere år hevet denne kvaliteten seg på turnene i 2008 og 2009. Det var først i 2009 Bruce kom opp på det nivået han virkelig bør ligge sammenlignet med de andre store arena/stadionproduksjonene. 2009 utgaven med heldekkende storskjerm bak musikerne, samt horisontale/vertikale sideskjermer ute var rett og slett rått!

Ved enkelte konserter/stands setter de inn ekstra kameraer med tanke på mulig fremtidig utgivelse. Dette så vi helt tydelig på de fem konsertene på Giants Stadium i fjor høst. Da var det i tillegg til normalproduksjon også bevegelige kraner ute blant publikum. Det ble også observert ekstra kameraer på Philadelphia-konsertene som fulgte etter Giants konsertene.

Jeg leser på BTX-forumet (Backstreets.com) at alle nå gleder seg over at Rosalita likevel ikke blir tatt ut av utgivelsen, men som en sier: "hva hjelper nå det, når stemmen til Bruce sprekker seks ganger i løpet av den sangen"..,..

Posted by Anders Hovde Sun, May 02, 2010 13:59:31

Altså er det bare tomskaller og dumme folk rundt Springsteen. Live in Hyde Park var en av få konserter som er aktuelle for å gi ut. Høyst sannsynelig pga at det ikke finnes flere konserter som har blitt filmet på skikkelig vis. Hyde Park konserten ble filmet av proffe folk. Hvilke andre konserter ble det? Hadde det vært snakk om et live album hadde det nok stilt seg veldig anderledes.

Posted by springsteen.net Thu, April 29, 2010 10:02:04

I'm shocked by the choice they did by releasing this show .


As one said; "one could hardly imagine that any other concert would not be chosen for the release". How could they not choose a show from the five nights stand at Giants Stadium? They have never released "live in New Jersey". Poor decision. The last leg in the U.S was incredible!

We can always discuss setlist, but the most shocking thing about Hyde Park really isn't the setlist, but Bruce's voice that night. How sadly! I feel sorry for this beeing released. It does not justify his performance from this tour. He was clearly exhausted after the Glastonbury show the night before. Everyone who have seen the songs broadcasted om TV from that night or heard other audience recordings must agree.

Will this be the first time a big portion of the show Bruce's voice is dubbed?
I'm only hoping that all my worries does not comes true!

Roar

Posted by springsteen.net Thu, April 29, 2010 08:26:24

Jeg overdriver ikke. Opptaket jeg lytter til har meget klar og tydelig vokal. Det låter som en dårlig smurt maskin. Så det spørs nok hvor bra kamera fra piten har fanget opp dette. Desto mer jeg hører på opptaket fra den kvelden, jo sikrere er jeg på at dette var et dårlig valg. At Rosalita er utelatt er bare komisk!

Posted by Arne DJ Wed, April 21, 2010 22:54:33

Jeg rakk å høre på tom Youngstown før jeg måtte gi meg for kvelden. Jeg synes du overdriver det med sliten stemme, - skjønt jeg hørte på uten hodetelefoner (= ganske lav lyd), tatt opp med kamera i pit.

Så til - hvorfor blir Rosalita utelatt? Kan det være fordi det ikke er plass til både den og The River fra Glastonbury? For hvis den jevne/casual fan får velge mellom Rosalita i menyen og The River, så spørs det vel om ikke de fleste velger The River? At noen hundre - eller noen tusen - forumbrukere (mer eller mindre diehards) ville valgt Rosie, veier nok ikke tungt kommersielt. Nå lurer jeg på om jeg bommer totalt med denne spekulasjonen, - om grunnen(e) er en helt annen?

Posted by springsteen.net Wed, April 21, 2010 21:52:27

Takk for at du engasjerer deg! Det er bare for flere å slenge seg på.
Jeg har hele konserten fra Hyde Park på CD i god kvalitet (publikumsopptak) og har hørt litt på den nå. Jo mer jeg hører, jo mer skuffet over valget av denne konserten blir jeg. Og nå handler det faktisk ikke om setlisten var bra eller dårlig, men det koker ned til hvordan den slitne stemmen hans den kvelden kommer ut i sin helhet på denne utgivelsen. Det jeg sier er at han slet spesielt den kvelden. Er du Springsteens manager velger du ikke pølse fra menyen når du kan velge biff, gratis! Med mindre de har dubbet og bearbeidet vokalen til Bruce slik at den fremstår som (nesten) normal på denne utgivelsen, så gjør de en stor tabbe!

Posted by Arne DJ Wed, April 21, 2010 21:24:55

Vi får nå se...og høre! Nå har jeg tenkt å ta en titt på bootleg-dvden fra denne kvelden, av Spiritof76, som jeg i grunn ikke har tatt meg tid til å se så mye på. Så får jeg se om jeg får lyst på en proff-versjon.

Joda, Anders, The River er et "dobbelt så stort" album i volum, - men etter mitt syn ikke hva angår betydningen i Bruce's karriere. Jeg ser MYE mer fram til å få en full konsert på dvd/B-Ray fra den turneen enn en WOAD-konsert. HVIS vi får en full konsert (eller flere...? Det er vel å tro på julenissen), håper jeg bare at det blir en som IKKE allerede er på rimelig brukbare pro-shot bootlegs!

Tenk om de hadde utgitt "The River"-showet fra The Garden på dvd... Men vi må huske på at denne utgivelsen er for Bruce-fans FLEST, og da kan det faktisk være en kommersiell vurdering at "live from Hyde Park" selger bedre enn...tja..."live from a more unknown place where he sang better"! Rent kvalitetsmessig kunne nok en DVD fra KOENGEN gjort seg, - men det spørs om "Live from Bergen" hadde gjort seg like bra. Hyde Park kjenner alle til, i alle fall i Europa.


Jeg tåler godt banneord, Roar, bruker dem vel muntlig i meste laget selv (jeg har små barn). Synes bare ikke de gjør seg så godt skriftlig.

Posted by Anders Hovde Wed, April 21, 2010 12:47:27

Blir så lei den derre sytinga som bedrives av såkalte Springsteen nerds. Her kommer det en ny konsert DVD som det vil overraske meg stort om ikke holder høy standard. Og så begyner du å syte om at stemmen han var bedre da og ditt og datt. Jeg bygynte å digge Bruce blandt annet fordi jeg syntes stemmen hans var rå, ærlig og ekte. Kanskje hadde du hatt et lite poeng om det var en ny DVD med Celine Dion. Men det er ikke det vettu. Det er Bruce og om han er litt rusten og skrall i stemma så blir det ikke no dårligere abv den grunn. Tvert imot.

Darknerss boksen kan de godt skrinlegge for min del nå. Men den kommer nok. Alikevel merkelig å gi ut en boks og feire et album 32 år etter utgivelsen. Minner om at det finnes et annet album som er 2 år yngre og dobbelt så stort.

Posted by springsteen.net Tue, April 20, 2010 22:20:39

Roar Bakken - springsteen.net kommenterer:

WTF Bruce? (Tåler du ikke banneord, så ikke les!)

Helt siden Springsteens manager på slutten av fjoråret gikk ut og fortalte til media at vi kunne forvente oss to dvd-utgivelser i 2010 (fra WOAD tour og Darkness boksen) har jeg med stor og nerdete spenning ventet på hvilken konsert de ville velge i forbindelse med utgivelsen fra fjorårets Working On A Dream Tour.

Det har verset rykter og blitt spekulert på diverse Springsteen internett forum i lang tid at utgivelsen vil bli konserten fra Hyde Park. Det har også kommet hint om dette fra Sprinsgteen leiren selv, og Little Steven nevnte noe vagt om det på Gamla i forrige måned. De som har hevdet dette, har nå dessverre fått rett.

Faen! Er det faen meg å velge ut denne konserten hvor det var åpenbart at Bruce slet med dårlig stemme? Dagen før spilte de på Glastonbury festivalen og det må ha slitt på stemmen i dette tilfellet, og for oss nerdefansen er det kjent at han i siste halvdel av juni måned 2009 slet med noe forkjølelse til tider og at det påvirket stemmen.

Jeg kan si dette utfra å ha sett 6 av konsertens låter i god kvalitet fra den delen som ble kringkastet, samt en del YouTube klipp. Jeg kan imidlertidig forestille meg at stemmen kan ha tatt seg opp noe utover i konserten, men den varierer nok fra OK til dårlig. Visst er det fete bilder og topp stemning i Hyde Park og filmen blir nok på mange måter bra, men helvete heller..

Dere skulle gitt oss noe fra Giants Stadium konsertene i høst, eller valgt noe annet hvor stemmen til Bruce er inntakt. Dette kan bli jævla pinlig, og blir det ikke det skal jeg gladelig innrømme om to måneder at jeg har tatt feil! Det ligger ikke til Sprinsgteens natur å dubbe stemmen på liveutgivelser, så hvis de ønsker å gi ut dette hvor han synger som ei forbanna ku på enkelte låter, ja så værsågo'

Det mest irriterende utover at han hadde dårlig stemme på denne konserten er at jeg vet hva jeg går glipp av når man sammenligner med hvordan setlistene tok seg oppover i månedene etter juni og hva han leverte på siste del av turneen i USA. Det var rett og slett mer enn forventet.

Springsteen-idiot som jeg er, gleder jeg meg nå likevel. Måtte jeg bare ikke bli flau.
Dette er en svært billig løsning synes jeg, de burde ha brukt tiden mer fornuftig. Nå venter jeg videre på Darkness boksen, den kan jo ikke bli dårlig!