springsteen.net

springsteen.net

Blood Brothers

springsteen.net is the website for the Norwegian "fanclub" blood brothers. This page is not in any way officially connected to springsteen, his managementet, or his record company.

SUKSESS MED THE BOSS 60-ÅRS FEIRING!

The Boss 60 årPosted by springsteen.net Sun, September 27, 2009 22:22:32

350 GJESTER PÅ VELLYKKET FEIRING AV THE BOSS 60 ÅR!
Tusen takk til alle som kom, alle artister som leverte mer enn forventet og alle som har hjulpet til og ikke minst dere som ga gjenstander til Springsteen auksjonen! Dette ble stor suksess på mange måter, det kan jeg tillate meg å skrive! Kanskje litt vel subjektiv å skrive skryt om eget arrangement, men jeg roser først og fremst musikerne som imponerte stort med sine fremføringer av Bruce Springsteens låter!

Utsolgt arrangement og totalt 350 gjester var med på feiringen av The Boss 60 år på Smuget lørdag kveld. Det ble mange høydepunkter og bandene Ulabrand og Cover Me skapte fire timer med trampeklapp og fornøyde gjester!

OVERRASKELSEN!

To timer før livemusikken skulle starte kl 2100 fikk jeg en gledelig telefon fra Jo Nesbø som jeg hadde vært i kontakt noen uker før arrangementet for å høre om han kunne tenke seg å stille opp uanmeldt som kveldens overraskelse. Mannen bak Harry Hole bøkene og nå ferske Panserhjerte sa han hadde kvelden fri og gjerne ville komme ned for å hylle Springsteen!

Èn kan bare tenke seg at det har vært svært hektiske dager før og etter lanseringen av den nye krimboka. Dette var stort gjort og publikum satte tydelig pris på Jo Nesbø som dermed innledet kveldens livemusikk fra scenen. Jo fremførte en novelle foran lytteklare gjester og fremførte deretter en "fornorsket" utgave av Springsteens "Factory" fra Darkness On The Edge Of Town albumet.
Jo Nesbø på nett.

Tusen takk!

"FANTASTISK STEMNING PÅ SMUGET"
- Les hva Rune på Springsteen nettsiden Badlandso skriver om arrangementet, Jo Nesbø og de fantastiske konsertene til Ulabrand og Cover Me!

8000 KRONER TIL STØTTEFORENINGEN FOR KREFTSYKE BARN!
De 29 gjenstandene som ble auksjonert bort gikk fra kr 50,- til 600,- kroner og innbrakte hele 7500 kroner. I tillegg ble det gitt noen kroner til innsamlingsbøssa slik at Blood Brothers nå på vegne av alle som bidro med gjenstander og alle som kjøpte kan gi Støtteforeningen for Krefstyke Barn kr. 8000,-

Pengene skal gi kreftsyke barn en form for musikalsk opplevelse og glede.

BILDER AV ULABRAND OG COVER ME
- Tusen takk for herlige konserter!
(Alle foto inkl. Jo Nesbø av Inge Aukrust)

Ulabrand på nett: http://www.myspace.com/ulabrand
- Slipper ny skive 31. oktober - følg bandet og kjøp den nye platen!

Cover Me på nett: - Facebook
- neste sjanse til å se Cover Me er i Hønefoss 9. oktober. Sjekk kommende jobber på siden deres, og så har Håvard lovet at de skal spille konserter i 2010 også. Dette gleder vi oss til!

Legg gjerne igjen kommentarer dere som leser!

- Roar

  • Comments(6)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Håvard Bakke Tue, October 20, 2009 20:21:16

Hei Roar og dere andre!

Ville bare si tusen takk for en uvirkelig kveld. Det var fantastisk å spille for dere, og den kvelden er vel det nærmeste vi kommer "the real thing"! Takk igjen - og følg gjerne med oss fremover.

HB

Posted by Helen Tue, September 29, 2009 21:27:57

Tusen takk for et flott arrangement og supre artister!! Stor applaus til dere som arrangerte. Kanskje en ide og gjøre det til en årlig event?

Posted by Ronny Tue, September 29, 2009 09:09:04

Hei og takk for en super konsert med Cover Me på scenen.

Jeg lurer på om det er mulig å få kopi av hele quizen og gjerne ett eksemplar med fasit også...

Posted by Rune - Badlandso Mon, September 28, 2009 14:07:56

Takk for en helt fantastisk kveld.
Dette var et arrangement til terningkast seks. Det må være utrolig artig å få til et så til de grader vellykket arrangement.

God tur til New York og USA. Blir nok festlig det også :-)
Jeg tar turen over i november. Gleder meg enormt til å se sjefen i Madison Square Garden...

Posted by Masood T. Mon, September 28, 2009 10:03:13

Synd at jeg ikke var der grunnet personlige avtaler, så må jeg si at det måtte ha vært en virkelig vellykket fest da jeg har vært vitne til formidabel engasjement og personlig innstas fra din side. Jeg visste det - Roar - at arrangement var dømt til å lykkes!

Posted by Per K Mon, September 28, 2009 08:18:55

Må bare bekrefte rosen som ble lagt ut. Arrangementet var Storartet. Jo Nesbø er fantastisk, Ulabrand overrasker positivt og Cover Me leverte på et særdeles høyt nivå.

Utrolig bra gjennomført Roar