springsteen.net

springsteen.net

Blood Brothers

springsteen.net is the website for the Norwegian "fanclub" blood brothers. This page is not in any way officially connected to springsteen, his managementet, or his record company.

Clarence rammet av slag

Diverse nyheterPosted by springsteen.net Mon, June 13, 2011 10:04:02

Oppdatert 14-06-11:
Clarence skal være på bedringes vei, og viser positiv utvikling. Likevel blir de neste fem dagene beskrevet som kritiske og viktige i rehabiliteringen, i det første korte perspektivet. Les mer på www.vg.no og www.backstreets.com/news


13-06-11:

Clarence Clemons har hatt et slag som han ble rammet av hjemme i Florida melder nyhetsbyråer verden over mandag morgen 13. juni. Foreløpig er det ingen nærmere detaljer rundt dette. En artikkel hos Aftenposten gir dere litt info om saken http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article4146224.ece

Ifølge Showbiz411 beskrives situasjonen som såpass alvorlig at E Street Band medlemmene har fått informasjon som skulle tilsi at de snarest bør reise til Flordia.
http://www.showbiz411.com/2011/06/12/exclusive-clarence-clemons-said-seriously-ill-from-stroke


Vi kommer tilbake med mer, og hvor alvorlig det er før man først vite når det foreligger mer informasjon. For dere som er inne på BTX, forum på Backtsreets.com, så diskuteres det og kommer ønskebedringer i mengdevis der.

Vi sender de beste ønsker og god bedring til Big Man!

We're Blood Brothers

  • Comments(0)//www.springsteen.net/#post74