springsteen.net

springsteen.net

Blood Brothers

springsteen.net is the website for the Norwegian "fanclub" blood brothers. This page is not in any way officially connected to springsteen, his managementet, or his record company.

The Promise på Blu-ray/DVD 29. april

Diverse nyheterPosted by springsteen.net Fri, April 29, 2011 08:50:12

Det er litt for lenge siden springsteen.net sist ble oppdatert, men vi starter på'n igjen nå og kan med dette informerer om at i dag fredag 29. april kommer det faktisk en "ny" Springsteen Blu-ray/DVD for salg i butikkene! SOm vi skrev om i forrige sak foreligger nå fem av sangene fra spesialkonserten med noen låter fra The Promise som ble gjort i Asbury Park foran 60 fans i desember, nå på dagen sutgivelse sammen med dokumentarfilmen "The Making of Darkness On The Edge Of Town".

Om det er de fem sangene og i tillegg en 20 minutter intimsession med spørsmål og svar til fansen som er grunnen til utgivelsen, eller om det er dette sammen med å melke markedet nok en gang med The Promise er jo ikke lett å si. De som føler behov for å få disse fem sangene og spørsmålseansen på disc bør kjøpe denne!

Hos Platekompaniet får man Blu-ray for 189, DVD for 149 og hvis man ønsker en pakke med t-skjorte får man dette samen med DVD-en for tilsammen 299,-

  • Comments(0)//www.springsteen.net/#post72