springsteen.net

springsteen.net

Blood Brothers

springsteen.net is the website for the Norwegian "fanclub" blood brothers. This page is not in any way officially connected to springsteen, his managementet, or his record company.

Springsteen festen starter

Wrecking Ball album & turnèPosted by springsteen.net Wed, July 18, 2012 22:37:10

Det nærmer seg norgesopphold for Bruce'rn og den første av i alt tre norgeskonserter som blir på Valle Hovin, lørdag! Det er stor usikkerhet rundt hvorvidt Bruce blir involvert og skal opptre i forbindelse med minnemarkeringen søndag 22. juli. NTB var på tråden tidligere i dag, og vi linker til saken som er publisert rundt omkring i landets nettaviser, men først hos Aftenposten.

Sak: Springsteen-festen starter


Foto: Little Steven og Bruce i Dublin 17. juli med klar humorreferanse til strømkutten i Hyde Park! Foto av Rene Van Diemen.

I kveld onsdag 18. juli spiller Bruce og E Street Band den andre av totalt to konserter i Dublin, som er den siste før han kommer til Oslo på lørdag. Sjekk setlist og rapport hos http://www.backstreets.com/setlists.html Les også rapporter fra konsertene i Dublin og Europa hos http://www.badlandso.page.tl/

Bare for å presisere en faktaboks som ligger ute på noen hos nettavisene så spiller tributebandet Backstreets på Hard Rock Cafè i Oslo etter Valle Hovin konserten lørdag. Se sak nedenfor med informasjon om nachspielene i Oslo. Hallo Bergen, hva skjer hos
dere?

Bruce opptrer på Rådhusplassen søndag 22. juli?
Sjekk de største nettavisene for oppdateringer

VG var tilstede på onsdagens konsert i Dublin og lot seg begeistre, anmeldelsen her.

Følg oss på Twitter: @springsteen_net

Roar

  • Comments(1)//www.springsteen.net/#post116