springsteen.net

springsteen.net

Blood Brothers

springsteen.net is the website for the Norwegian "fanclub" blood brothers. This page is not in any way officially connected to springsteen, his managementet, or his record company.

Cover Me tribute band på blu-ray disc

Springsteen Tribute BandPosted by springsteen.net Thu, November 05, 2015 11:41:12

Begge konsertene som Cover Me - a tribute to Bruce Springsteen gjorde på Musikkflekken i Sandvika i juni, er nå tilgjengelig på blu-ray! Se forrige sak for litt info om den første konserten.

Begge produksjonene er amatørklasse, men det har blitt et veldig bra resultat. Det ble filmet med 4 kameraer. Lyden er blanding av lyd fra miksebord og publikumsmikrofon - og fungerer i så måte glimrende!

Er du interessert i hele konserten på blu-ray send e-post til roar@springsteen.net for mer informasjon.

Cover Me - a tribute to Bruce Springsteen
live from Musikkflekken, Sandvika, Norway - 6th June 2015
Blu-ray: format/picture 1080i/50 PAL
Audio: Matrix of soundboard-feed & audio mic (48/16 - 1536kbps)
Cameras: 4 cam multicam mix
Running time main show 2h:48min, bonus content 48minutes.

Klikk for på bildene for en noe større utgave av bakside og front!

Atlantic City:


Downbound Train:

Flere videoer på www.youtube.com/springsteenbrothers

  • Comments(0)//www.springsteen.net/#post140

Cover Me multicam-videos from June 5th

Springsteen Tribute BandPosted by springsteen.net Wed, June 10, 2015 13:47:47

Videoer fra Musikkflekken fredag 5. juni 2015

COVER ME - a tribute to Bruce Springsteen at Musikkflekken, Sandvika, Norway, June 5th. Flere videoer på www.youtube.com/springsteenbrothers

Cover Me konsert på blu-ray disc:
Er du interessert i hele konserten på blu-ray send e-post til roar@springsteen.net for mer informasjon.

Klikk for på bildene for en noe større utgave av bakside og front!

Cover Me - a tribute to Bruce Springsteen
live from Musikkflekken, Sandvika, Norway - 5th June 2015
Blu-ray: format/picture 1080i/50 PAL
Audio: Matrix of soundboard-feed & audio mic (48/16 - 1536kbps)
Cameras: 4 cam multicam mix
Running time: 3 hours

Cover Me:


Tunnel Of Love:


Born In The U.S.A:


Youngstown:


My Love Will Not Let You Down:


Adam Raised a Cain & She's The One:

Oppdatert: 4/11-2015


  • Comments(0)//www.springsteen.net/#post139

Cover Me - Musikkflekken 5. & 6. juni 2015

Springsteen Tribute BandPosted by springsteen.net Mon, May 25, 2015 22:00:23
Gjør deg klare for å rocke sommeren inn med dobbeltkonsert på Musikkflekken i Sandvika fredag 5. & lørdag 6. juni: Cover Me - a tribute to Bruce Springsteen

Se Håvard Bakke, Kjetil Moberg, Espen Sandvik med flere. For anlegningen har jeg satt sammen en 15-minutter lang video med klipp fra fjorårets utekonsert på Sanden hotell i Hokksund og 10 herlige minutter fra Musikkflekken i 2009. See ya there!

Se www.coverme.cc for mer info.

Direktelink til billetter

  • Comments(0)//www.springsteen.net/#post138

Backstreets spiller på Gamla lørdag 12. november

Springsteen Tribute BandPosted by springsteen.net Tue, November 08, 2011 20:50:11

Førstkommende lørdag 12. november spiller Springsteen tributebandet "Backstreets" på Gamla i Oslo. Etter opptredener i Østfold og litt rundt om i landet er endelig Backstreets klar for Oslo, og Oslo bør være klare for dem!

Har du opplevd Bruce Springsteen live? I så fall vet du hva det handler om – en karismatisk frontfigur, et strålende band, og et låtmateriale som overgår det meste. Rett og slett et fyrverkeri av en konsert.

Det er nettopp dette Backstreets seg – å gi deg en fantastisk konsertopplevelse.

Backstreets er 8 rutinerte musikere som spiller opp til en hyllest til Bruce Springsteen. Vi spiller sanger fra “Greetings From Asbury Park, N.J.” (1973) og frem til “Magic” (2007). Hyllestbandet har også et eget sett med sanger fra Seegers Sessions.

Dørene på Gamla (Møllergata, Oslo) åpner kl. 2100 og like etterpå som en oppvarming til det hele vises det konsertfilm (utdrag fra konserten) med Bruce & E Street Band fra Toronto i 1984. Konsertbootleget som har tittelen "Whole Lotta Rosie" er godt kjent for mange, og det er en av de aller beste bootleg DVDene som finnes! I forkant av konserten har det vært en avstemming hvor man har kunnet stemme på ønsket film
og flest stemmer fikk dette showet fra Born In The U.S.A turnèn!

Billettinfo til konserten på Gamla i Oslo lørdag 12. november kl 21.00
Selges i døra fra kl. 21.00 kr 150,-
Besøk Gamla på http://www.gamla.no/?p=3742 for mer informasjon. Vi kan ikke bekrefte om det er 18 eller 20 års grense, men for de som evt er under 20 år ta kontakt med Gamla for å være sikker på dette.

Les mer om Backstreets på bandets hjemmeside for mer info, konsertomtale, bilder og videoer! Anbefaler alle som har muligheten til å se Backstreets, konsertfilmen og møte hyggelige folk på Gamla lørdag!!

www.springsteentribute.com

  • Comments(0)//www.springsteen.net/#post82

Cover Me i Hokksund lørdag 6. august

Springsteen Tribute BandPosted by springsteen.net Mon, August 01, 2011 21:10:15

Førstkommende lørdag, 6. august, spiller Cover Me - a tribute to Bruce Springsteen utendørs på Sanden Hotell i Hokksund (Øvre Eiker, Buskerud). Cover Me gjorde braksuksess her ifjor med godt over 700 tilskuere!

Cover Me går på scenen kl. 22.00 og kjører sitt sedvanlige nesten 3 timer lange konsert med innpå 30 låter! Allerede fra kl. 19.00 kan du nyte solnedgangen/utepilsen eller en smakfull pizza ute på terrassen på Sanden hotell som ligger ved Drammenselvas breddekanter. Apropos breddekanter, eller breddegrader; samme helgen arrangeres 59 grader nord - Hokksund By & Laksefestvial, og lørdag kveld er det Cover Me som er det store musikalske begivenheten.

Fredag er det forøvrig fra samme scene Queen showet "The Show Must Go On" med Åge Sten Nilsen. Et lite tips til interesserte er pakkeløsningen med billett for begge dagene til bare kr 460,- Billetter til Cover Me er kr 260,- ved forhåndskjøp hos Billettservice. Vi anbefaler sterkt å kjøpe via Billettservice, da du sparer på dette ift kjøp i døra.

Billetter til Cover Me / arrangementene finner du her: http://www.billettservice.no/search.php?tm_link=tm_header_search&language=no&keyword=sanden+hotell

En fet dose med Cover Me er det vi alle trenger akkurat nå - så jeg oppfordrer alle som har muligheten til å komme på konserten, dette blir fantastisk - igjen!! Det blir glede, dans og tårer, og enda mer glede! Helt fra Bergen er det meldt om tilreisende til helgen, så bor du i området eller en times tur unna, håper jeg å se deg!

Flere videoer med Cover Me: http://www.youtube.com/watch?v=Bb_F6quUU-s

Cover Me på nett: www.coverme.cc - Facebook


Blood Brothers

Roar
Hokksund - My Hometown

  • Comments(0)//www.springsteen.net/#post81

Backstreets spiller i Sarpsborg lørdag 18. juni!

Springsteen Tribute BandPosted by springsteen.net Thu, June 16, 2011 22:13:46

Backstreets - a tribute to Bruce Springsteen, starter sommeren og høstens konsertsesong førstkommende lørdag i Sarpsborg. Konserten er på Vertshuset Café & Bar i Sarpsborg. Møt opp for et fyrverkeri av en hyllestkonsert. Tre timer med Springsteen etter Springsteen.

8 rutinerte musikere spiller opp til en hyllest til Bruce Springsteen. LÅtmaterialet spenner seg fra sanger fra "Greetings From Asbury Park, N.J." (1973) og frem til "Magic" (2007). Et eget sett er også dedikert med sanger fra Seegers Session.Forøvrig har bandet øvd inn 7-8 nye låter som garantert dukker opp på de kommende konsertene!

Billetter til lørdagens konsert kan kjøpes i døra for kr 150,- men kan også reserveres på 97 75 74 31 hos Vertshuset Café & Bar.

Les mer på hjemmesiden til Backstreets www.springsteentribute.com og

arrangementets facebookside http://www.facebook.com/home.php?sk=group_325766246854#!/event.php?eid=167060130019271

Vi i Oslo og Østlandsområdet er heldige som har muligheten til å kunne se både Backstreets og Cover Me - Springsteen tribute bandene ved flere anledninger i år!
Vi skal kommer mer tilbake til begge bandene mot de neste konsertene.

Det er mange av oss som tenker på slagrammede Clarence om dagen, og Bruce musikken som vi elsker, så hva passer vel bedre enn å samles så mange som kan for å oppleve musikken live førstkommende lørdag kl 21.00!

  • Comments(0)//www.springsteen.net/#post77

Cover Me - tribute konserter 2011

Springsteen Tribute BandPosted by springsteen.net Sun, May 15, 2011 21:15:06

Springsteen tributebandet Cover Me med frontfigur Håvard Bakke starter årets spillejobber med to konserter på Musikkflekken i Sandvika 20. og 21. mai. Deretter står Oslo (1/6), Mjøndalen (24/6), Kongsberg (25/6), Hokksund (6/8)og Fåvang (22/10) for tur!

Moroa starter allerede nå førstkommende helg i Sandvika, og Håvard Bakke kan røpe at bandet har øvet inn 3-4 nye sanger som er på vei inn på setlistene! Undertegnede vet hvilke låter det er snakk om og det er favoritter blant Springsteen fansen!

Se www.coverme.cc for info om konsertene og billettsalg!

Jeg sa for fem år siden at dette er det nærmeste du kommer Bruce & E Street; "skremmende lik originalen" - så dette må du og dine venner få med deg!

Roar Bakken

  • Comments(0)//www.springsteen.net/#post73

COVER ME SPILLER I HOKKSUND 12. JUNI!

Springsteen Tribute BandPosted by springsteen.net Sat, June 05, 2010 18:20:25

COVER ME - SANDEN HOTELL, HOKKSUND - LØRDAG 12. JUNI 2010

Lørdag 12. juni spiller Cover Me - a tribute to Bruce Springsteen på Sanden hotell i Hokksund. I forbindelse med Hokksund dagene spiller Håvard Bakke & Co. på utendørsscenen ved hotellet.

Cover Me går på scenen kl. 22.00, men det blir oppvarming/livemusikk allerede fra kl. 20.00

Billetter kr 200,- selges i døra. www.sandenhotell.no

Hokksund ligger midt mellom Drammen og Kongsberg og er forøvrig "my hometown" for undertegnede! Hint hint til Cover Me: My Hometown gjør kanskje sin debut på setlisten? :-)

Håper flest mulig benytter sjansen til å se Cover Me på Sanden hotell lørdag 12. juni!

- Roar

Blood Brothers (grunnlagt i Hokksund 7. mai 1997)

Se flere live videoer med Cover Me her.

  • Comments(0)//www.springsteen.net/#post57

BACKSTREETS TRIBUTE BAND SPILLER I FREDRIKSTAD 6. MARS

Springsteen Tribute BandPosted by springsteen.net Tue, March 02, 2010 22:07:51

Lørdag førstkommende, 6. mars spiller "Backstreets" - a tribute to Bruce Springsteen på Bryggetaket i Fredrikstad.

Konserten er på Bryggetaket som ligger sentralt til på bryggepromenaden i Fredrikstad like ved blomstertorvet (gangbrua) .

Dørene åpner kl 21:00. Billettene kjøpes i døra.

Backstreets består av:
Frederik Bjørnstad – vokal
Pål Øyvind Nordengen – trommer
Thomas Andresen – bass
Alf Jørgen Eriksen – piano
Henrik Brusevold – orgel
Thomas Gjestad – sax
Espen Langbråten – gitar
Thomas Kjøniksen – gitar

Les mer om konserten på Facebook:
http://www.facebook.com/event.php?eid=257866861639

http://www.springsteentribute.com/

Les anmeldelser av tidligere konserter:
http://www.springsteentribute.com/Pdf/BackstreetsISAEtterKonsert.jpg
http://www.springsteentribute.com/Pdf/sarpsborgavisa-20090305_000_00_00_011.pdf

  • Comments(0)//www.springsteen.net/#post46

Backstreets - a tribute to Bruce Springsteen

Springsteen Tribute BandPosted by springsteen.net Sun, June 21, 2009 20:26:24

I tillegg til profilerte Springsteen tributeband som "Cover Me", "No Surrender", Odd Nordstoga's "Asbury Park" prosjekt, finner vi også det Østfoldbaserte bandet "Backstreets" som består av 8 musikere som tar for seg av Springsteens rikholdige låtarkiv.

Backstreets spilte i vinter for et utsolgt "Glenghuset" i Sarpsborg og fikk jubel både fra presse og publikum for sin konsert! Backstreets spiller låter fra Springsteens første plate "Greetings from Asbury Park, NJ" (73) til og med Magic fra 2007. Blant låtene deres finner vi "Atlantic City, The River, Born In The USA, Radio Nowhere, og Spirit In The Night".

Varmer opp for Hallelujah-gutta 7. august
Den 7. august i Kulåsparken i Sarpsborg går de 8. musikerne på scenen igjen, og da som oppvarmingsband for Hallelujah Live vol 2. Billetter til konserten med Hallelujah hvor Backstreets varmer opp kan kjøpes hos Billettservice.

Backstreets planlegger forøvrig flere spillejobber til høsten, og det skal vi sørge for at du som leser av springsteen.net får med deg!

Besøk Backstreets på hjemmesiden for mer info og lyd, bilder av bandet!

Aktuelle linker:
Backstreets hjemmeside

  • Comments(0)//www.springsteen.net/#post17
Next »